​35 pacientë me COVID-19 në gjendje të rënduar shëndetësore

Periskopi.com Lajme

321 pacientë janë duke u trajtuar në klinikat COVID-19, të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme.

Sipas njoftimit, 242 pacientë janë me oksigjeno-terapi dhe 35 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 70 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive) 34 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë post-covid

Mjekimi Intensiv COVID-19 dhe Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive 15 pacientë

Spitali i Prizrenit, 20 pacientë

Spitali i Gjakovës, 25 pacientë

Spitali i Pejës, 67 pacientë

Spitali i Gjilanit, 28 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 2 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 14 pacientë

Spitali i Ferizajt, 24 pacientë

Shpërndaje në: