​Adrit Krasniqi zgjidhet shef i asamblistëve të PDK-së në Kuvendin e Prizrenit

Periskopi.com Lajme

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Prizren, pas mbledhjes së grupit të kuvendarëve sot, ka zgjedhur për shef të Grupit të Kuvendarëve të PDK-së në Kuvendin e Komunës së Prizrenit, Adrit Krasniqin.

Propozimi është përkrahur unanimisht nga gjithë kuvendarët e Partisë Demokratike të Kosovës, dega në Prizren.

Adrit Krasniqi është zgjedhur kuvendar për herë të parë në zgjedhjet lokale të vitit 2021 dhe ka qenë njëri ndër më të votuarit nga radhët e PDK-së. Ai poashtu është kryetar i Rinisë Demokratike dhe anëtar i kryesisë së degës së PDK-së në Prizren.