​Avramapolus: Luftoni krimin dhe korrupsionin

​Avramapolus: Luftoni krimin dhe korrupsionin

 

Pas rekomandimit të Komisionit Evropian për heqjen e vizave për Kosovën, në një konferencë të përbashkët me ministrin e Brendshëm të Kosovës Skender Hysenin, komisionari Dimitris Avramopoulos, ka kërkuar dhe njëherë nga institucionet e Kosovës, që ta luftojnë krimin e organizuar dhe korrupsionin.

“Kur flasim për krimin e organizuar dhe korrupsionin kemi një pasqyre të qartë. Kërkojnë që Kosova të fokusohet në këtë. Ne jemi të vetëdijshëm për situatën atë. Nuk është e lehtë për një shtet të cilësohet si i korruptuar. Jam i sigurte se me angazhim, do të shohim rezultate në këtë luftë. Ne kemi besim te plotë tek autoritetet kosovare se e dinë se si të luftohet ky fenomen në vend. Jam I sigurte që shumë shpejtë do të kemi rezultate të kapshme dhe të shohim si po hiqen këto pengesa”, tha Avramopolus.

 

Shpërndaje në: