​Hapet qendra më e madhe e votimit në Gjilan

Periskopi.com Uncategorized

Është hapur qendra më e madhe e votimit në Gjilan, shkolla “Thimi Mitko”.

Numri i personave që kanë të drejte vote në komunën e Gjilanit është mbi 100 mijë. Janë 34 të qendrave të votimit, ndërkaq numri i vendvotimeve 126.

E numri i ulëseve për asamble komunale është 35.

Në gjithë komunat të drejtë vote kanë 1 milion e 885 mijë e 448 qytetarë.

Kandidatët për kryetarë të kësaj komune janë: Lutfi Haziri nga LDK, Alban Hyseni nga LVV, Leonora Morina-Bunjaku nga PDK, Nazim Gagica nga AAK dhe dy kandidatë të pavarurur-Lulzim Behxheti dhe Gani Neziri. /Sh.Pajaziti