​Ja sa vota fituan deputetët e ri të koalicionit PAN dhe ata të koalicionit LAA

​Ja sa vota fituan deputetët e ri të koalicionit PAN dhe ata të koalicionit LAA

Koalicioni PDK-AAK-Nisma si fituese e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në zgjedhjet e 11 qershorit ka fituar gjithsej 245.627 vota, 33.74 për qind ose 39 vende në Kuvendin e gjashtë të Kosovës.

Më poshtë mund të shohim renditjen e deputetëve të rinj të këtij koalicioni dhe votat që ata kanë marrë në zgjedhje.

Ndërsa, Koalicioni LAA, Lëvizja Demokratike e Kosovës, Aleanca Kosova e Re, Alternativa në zgjedhjet e parakohshme parlamentare u rendit e treta me 185.884 vota, 25.53 për qind, ose 29 ulëse.

Më poshtë mund të shohim renditjen e deputetëve të rinj të këtij koalicioni dhe votat që ata kanë marrë në zgjedhje.

Shpërndaje në: