​Këto vota i morën deputetët e ri të Lëvizjes Vetëvendosje

​Këto vota i morën deputetët e ri të Lëvizjes Vetëvendosje

Lëvizja Vetëvendosje, e cila në zgjedhjet e 11 qershorit mori pjesë si parti e vetme, ka fituar gjithsej 200.135 vota, 27.49 për qind ose 32 vende në Kuvendin e gjashtë të Kosovës.

Më poshtë mund të shohim renditjen e deputetëve të rinj të kësaj partie dhe votat që ata kanë marrë në zgjedhje.

Shpërndaje në: