​“Më 3 maj 99 përqind Kosova do të jetë në UEFA”

​“Më 3 maj 99 përqind Kosova do të jetë në UEFA”

Nënkryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës Agim Ademi  është i bindur se Kosova më 3 maj do të pranohet në UEFA

Po  optimizmi i jonë është i kënaqshëm i mirë, sepse kemi punuar për këtë  punë dhe besoj se ajo punë do të shpërblehet me 3 maj. Ne para 3 majit të gjithë do të jemi atje për  faktin se edhe një herë do të takohemi me gjitha federata anëtare të  UEFA-së, para se te hyhet në mbledhje. Shpresoj dhe besoj se do të jemi  në një darke të përbashkët dhe të hyjmë sa më të sigurt më 3 maj, ku 99  përqind Kosova do të jetë në UEFA më 3 maj

Shpërndaje në: