10 aplikacionet Android më të shkarkuara në muajin gusht

Periskopi.com Tech & Auto

10 aplikacionet Android më të shkarkuar apër muajin Gusht kishin një statistikë të kombinuar prej 360 milion shkarkimesh.

Sipas Priori Data në krye të listës ishte WhatsApp me 72 milion.

Në të vërtetë aplikacionet e zhvilluara nga Facebook zënë gjashtë prej 10 aplikacioneve më popullore si: WhatsApp, Messenger, Instagram, Facebook, Facebook Lite dhe Messenger Lite.

Së bashku aplikacionet e Facebook kishin 239 milion shkarkime.

Vlen të përmendet vendi i tretë me 37.08 milion shkarkime Helix Jump dhe Tik Tok aplikacioni i ri që u ngrit nga rrënojat e musical.ly me 33.44 milion shkarkime.

 

Shpërndaje në: