12 bukuroshe seksi në një kalendar mes ushqimit dhe erotizmit

12 bukuroshe seksi në një kalendar mes ushqimit dhe erotizmit

Kalendari shfleton 3 modele bukuroshe, teksa pozojnë pranë ushqimeve dhe së shpejti do të zbarkojë edhe në Instagram.

Mes 12 modeleve, janë Francesca Rossi, aktore, Francesca Ruocco (Ç’kemi Darwin), Ines Trocchia, Elisa Sheffler, modele dhe prezantuese në televizion, Susanna Canzian, Simona Scalia, modele e rëndësishme që pozon nudo dhe që interpreton tundimi me “mollën”.

12 muajt seksi të Ricciardi-t, do të jenë shpejt ‘online’ në Instagram për versionin e parë të rrjeteve sociale.

kalendari-11_1482424943-1951044 kalendari-10_1482424943-1761327 kalendari-7_1482424942-7989790 kalendari-9_1482424942-6753686 kalendari-6_1482424942-5972789 kalendari-8_1482424942-6444949 kalendari-5_1482424942-9215766 kalendari-3_1482424942-450108 kalendari-4_1482424942-577233 kalendari-2_1482424942-5645879

Shpërndaje në: