14 shkurti: Çka është dashuria sipas Albin Kurtit dhe Ramush Haradinajt

Periskopi.com Showbiz

Druri i dashurisë me mesazhe kundër dhunës, ka qenë simbolikë e emisionit të mëngjesit në KTV.

Që dashuria duhet të vazhdojë edhe pas 14 shkurtit dhe që dhuna nuk është pjesë e saj, kanë qenë disa nga porositë e personaliteteve si: kryeministri Albin Kurti, dhe pararadhësi i tij, Ramush Haradinaj.

Në letrën e tij Albin Kurti, ka shkruar:

“Dashuria na lëviz. S’na lë të qetë, por s’na bën të dhunshëm.”

Ndërsa ish kryeministri Ramush Haradinaj ka dhënë këtë mesazh: “Dashuro me emocione dhe pa dhunë.”

Shpërndaje në: