14-vjetori i pavarësisë nëpërmjet fotografive

14-vjetori i pavarësisë nëpërmjet fotografive

Kosova shënoi 14 vjet të shtetësisë me aktivitete të ndryshme. Qytetarë të shumtë përcollën Paradën e Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe Policisë së Kosovës, nga sheshi “Nëna Terezë”, në Prishtinë.

Atmosfera festive nëpërmjet fotografive, të realizuara nga Radio Evropa e Lirë.


Shpërndaje në: