16 projektet milionëshe që do të financojë BE në Kosovë (VIDEO)

16 projektet milionëshe që do të financojë BE në Kosovë (VIDEO)

Projektet do të jenë të shpërndara për sektorët si demokraci dhe qeverisje që nënkupton lehtësimin e  përafrimit me BE-në, lehtësimin e implementimit të prioriteteve politike, përfshirë dialogun  Prishtinë-Beograd dhe të tjera.

Kjo marrëveshje është përgatitur nën udhëheqjen e Ministrisë së Integrimit Evropian dhe paraprakisht pajtuar ndërmjet institucioneve të Kosovës dhe atyre të BE-së, me qëllim të financimit të 16 projekteve në vlerë prej 78 milionë eurosh nga ana e BE-së dhe me një bashkëfinancim prej 3 milionë eurosh nga ana e Kosovës.

Shpërndaje në: