18 vjet burgim për shqiptarin që vrau 4 francezë

18 vjet burgim për shqiptarin që vrau 4 francezë

Të rinjtë po shkonin për pushime në Slloveni në momentin kur Beti i ka përplasur për vdekje.

Viktimat ishin Julien Raymond, Vincent Lorin, nga 27 vjeç, Audrey Reynard, 24 dhe Elsa Desliens, 22 vjeç.

Në atë kohë, shqiptari po drejtonte një makinë tip “Audi Q7”, dhe ishte në drejtim të kundërt.

Shpërndaje në: