Rrallë kush e bën këtë – Ushqimi i çuditshëm që konsumojnë Messi, Ronaldo e Benzema

Periskopi.com Sporti

Yjet e futbollit i kushtojnë një rendësi të veçantë ushqimit duke e trajtuar atë si një pjesë primare të stërvitjes së tyre, me emrat më të mëdhenj të lojës si Ronaldo, Mesi dhe Benzema që kanë të përbashkët në menunë e tyre algat.

Përmbajtja e tyre proteinike dhe vitaminat A, B1, B2, C dhe D që gjenden në të ka bërë këta emra të mëdhenj ti vendosin algat në krye të programeve të tyre ushqimore, gjë që ka dhënë rezultat duke ju referuar formës së tyre në fushën e blertë.

Kjo zgjedhje e treshes ka bërë që edhe shumë futbollit të tjerë kudo në botë të ndjekin të njëjtin regjim me ta, me algat që po kthehen shumë shpejt në një nga ushqimet kryesore të dietave të sportit.