weekly video

Periskopi.com Lajme

Burg e Gjobë për Grabitjen në Llapushnik

Periskopi.com Lajme

Qamil Kastrati u dënua me 3 vjet burgim dhe 1.000 euro gjobë për veprat penale – grabitje dhe për armëmbajtje…