21 komunat e Kosovës që shkojnë në balotazh

Periskopi.com Lajme

Kosova sot mbajti zgjedhjet lokale, ku pas një procesi të rregullt dhe demokratik, PDK doli fituese e 5 komunave pa balotazh, LDK e 2 komunave, AAK e 2 komunave dhe VV e asnjë komune, raporton Periskopi.

Prej 38 komunave në total, 21 prej tyre do të shkojnë në balotazh.

Shihni grafikonet: