25 burra rrahin një grua, qindra të tjerë vetëm shikojnë pa reaguar (Foto/Video +18)

25 burra rrahin një grua, qindra të tjerë vetëm shikojnë pa reaguar (Foto/Video +18)

Ashok Pasëan 50-vjeç vdiq nga dhuna e shkaktuar në familje, në të cilën ishte e përfshirë edhe gruaja e tij Usha Devi 45, transmeton Telegrafi.

Por Usha nuk shpëtoi lehtë, kur u tërhoq zvarrë nga shtëpia në prezencë të fëmijë nga 25 burra të cilët ushtruan dhunë ndaj saj.

2

Dhe derisa ajo rrihej brutalisht, afro 100 persona vështronin me vëmendje dhe për asnjë moment nuk bënin asgjë për të parandaluar këtë veprim të tmerrshëm.

Madje njëri prej “shikuesve” pati kohë të filmoj rrahjen, me të cilën me sa duket kënaqej.

https://www.youtube.com/watch?v=nx4iGBUsSUE

Shpërndaje në: