Ishuj mahnitës, jepen me qera

Ishuj mahnitës, jepen me qera

Shumë njerëz ëndërrojnë që të kalojnë momente në ishuj të veçuar,privatë dhe një pjesë e të pasurve e kanë bërë realitet këtë.

Por, tani çdokush do t’a ketë këtë mundësi, pasi një website pushimesh ka listuar një sërë ishujsh të vegjël, privatë, që jepen me qera.

Qeraja për një natë në këta ishuj kushton sa çmimi i një dhome dopio, në një hotel luksoz dhe është e përballueshme nga një shtresë më e gjerë e shoqërisë.

Këto ishuj janë ambiente ideale për të realizuar festa apo udhëtime në grup, por janë edhe alternativa unike për të kaluar pushimet verore.

Shpërndaje në: