26 vjetori i Epopesë së UÇK-së, në Kuvend intonohet himni shtetëror dhe ai kombëtar

26 vjetori i Epopesë së UÇK-së, në Kuvend intonohet himni shtetëror dhe ai kombëtar

Në Kuvendin e Kosovës është intonuar himni shtetëror dhe ai kombëtar për nder të 26 vjetorit të Epopesë së UÇK-së.

Në seancën solemne prezentë janë Rifat Jashari, presidentja Vjosa Osmani, ish-presidenti Fatmir Sejdiu, ambasadorë e të tjerë.

Shpërndaje në: