3 milionë përdorues duhet t’i fshijnë menjëherë këto aplikacione nga celulari i tyre

3 milionë përdorues duhet t’i fshijnë menjëherë këto aplikacione nga celulari i tyre

Google është informuar për ekzistencën e këtyre 6 aplikacioneve të dëmshme që duhet t’i fshini menjëherë nga celulari juaj.

Një tjetër artikull për një tjetër kërcënim të sigurisë që u publikua pak ditë më parë. Quhet Autolycos nga kompania e sigurisë që publikoi rezultatet e hetimit të saj.

Edhe edhe një herë, megjithëse Google u bë i vetëdijshëm për ekzistencën e këtyre 7 aplikacioneve të dëmshme, u deshën gjashtë muaj të tërë para se të vendoste t’i heqë ato, me dy të fundit që u shkarkuan nga Play Store të enjten e kaluar.

Vlog Star Video Editor
Creative 3D Launcher
Wow Beauty Camera
Gif Keyboard emoji

Razer Keyboard & Theme
Freeglow Camera 1.0.0
Coco camera v1.1

Është vlerësuar se aplikacionet janë instaluar në më shumë se 3 milionë pajisje. Gjëja kryesore që duhet të bëni është të shikoni periodikisht aplikacionet e smartfonëve tuaj dhe çfarë saktësisht është instaluar dhe të jeni të kujdesshëm me aplikacionet që promovohen shumë në mediat sociale, ku promovohen aplikacione të dëmshme.

Shpërndaje në: