300 euro gjobë dhe ndalim i vozitjes për 3 muaj për këtë shkelje në trafik

Periskopi.com Lajme

Policia e Kosovës ka gjobitur me 300 euro si dhe ia ka ndaluar vozitjen për 3 muaj personit i cili ka vozitur 163 km/h në zonën ku shpejtësia e lejuar ishte 100 km/h.

“Do të vazhdojmë me ndërmarrjen e masave dhe veprimeve policore ndaj kundërvajtësve të ndryshëm të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor”, thuhet në njoftimin e policisë.

Postimi i plotë i policisë: