314 raste aktive me koronavirus në Kosovë

Periskopi.com Lajme

Kosova është duke u përballur një situatë të qetë epidemiologjike.

Kohëve të fundit numri i qytetarëve që kanë rezultuar pozitiv por edhe i atyre që kanë vdekur si pasojë e infektimit me COVID-19 po qëndron në shifra të ulëta.

Aktualisht, në Kosovë janë 314 raste pozitive dhe janë mbi një milion e gjysmë qytetarë të vaksinuar.

Në 24 orë, janë regjistruar 8 raste pozitive dhe asnjë i vdekur. Për këtë periudhë janë shëruar 12 persona.

Ndërkohë, Kosova dje ka dërguar mostra jashtë vendit për testime të variantit Omicron.