34 të vdekur dhe 4 të zhdukur nga rrëshqitjet e dheut në Kinë

34 të vdekur dhe 4 të zhdukur nga rrëshqitjet e dheut në Kinë

Numri i të vdekurve nga rrëshqitjet e dheut në Fujian në Kinë është rritur në 34 persona, ndërsa vazhdojnë kërkimet për edhe katër persona që llogariten si të zhdukur. Meteorologët paralajmërojnë se reshjet e shiut do të vazhdojnë edhe gjatë orëve në vijim.

Shpërndaje në: