4 modele flokësh, për vajzat që duan të fshehin veshët

Periskopi.com Zoya

Kur ishte hera e fundit që mendove për veshët? Kur vure vathët e rinj apo kur doje të kapje flokët dhe diçka s’ta mbushi mendjen për të vijuar më tej?!

Veshët e mëdhenj, jo vetëm që s’kanë pse kthehen në pengesë për kapjen e flokëve, por mund të duken super stil nëse zgjidhni modelin e duhur. Nëse nuk doni t’ju bien në sy, ka plot kapje që janë bërë fiks për ju! Disa nga më të famshmet i gjeni më poshtë!

#1.

Ky model është i thjeshtë, nuk mbulon komplet veshin, por i tërheq ato duke ju bërë të ndiheni më rehat me veten.

4 modele flokësh, për vajzat që duan të fshehin veshët

#2.

Topuzi poshtë dhe veshët tërësisht të mbuluar është një tjetër zgjidhje!

4 modele flokësh, për vajzat që duan të fshehin veshët

#3.

Zbulojini veshët, por lini disa fije të lira floku para tyre!

4 modele flokësh, për vajzat që duan të fshehin veshët

#4.

Nëse flokët tuaja janë prerë në stilin BOB, kjo kapje do t’ju shpëtonte! Lamtumirë vapë!

4 modele flokësh, për vajzat që duan të fshehin veshët

Shpërndaje në: