4 ushtrime që të ndërtoni supe të çelikta

4 ushtrime që të ndërtoni supe të çelikta

Kjo stërvitje do t’ju skalisë supe të çelikta, mirëpo edhe do të shtojë nivelin e testosteroneve dhe trupi juaj do të shndërrohet në makinë për djegien e shtresave dhjamore. Cila pra është mënyra më e mirë për ndërtimin e muskujve impresivë?Kjo stërvitje prej 400 përsëritjeve, do të sulmojnë të tre muskujt e supeve!

Jo vetëm që kjo stërvitje do t’ju mundësojë të keni supe muskulore dhe të fuqishme, por do të shtojë edhe nivelin e testosteroneve dhe do të shpejtojë eliminimin e shtresave dhjamore. Mos u brengosni, nuk jeni të detyruar t’i bëni 100 përsëritje përnjëherë, por mund t’i ndani në 4 seri nga 25 përsëritje.

Shpërndaje në: