44 miliardë për Twitterin: Elonit i del një problem

Periskopi.com Tech & Auto

Drejtori i Tesla-s dhe Spaxe X, Elon Musk mund të mos e blejë rrjetin e njohur social, Twitter.

“Elon Musk thotë se blerja e Twitter nuk do të vazhdojë derisa nuk sigurohet se më pak se 5% e llogarive në Twitter ishin false”, shkruan “The Spectator Index”.

Musk u raportua se do ta blente Tëitterin për 44 miliardë dollarë.