5 gjëra që duhet të dini me patjetër për orgazmën

Periskopi.com Zoya

#1

Shumë njerëz nuk e përjetojnë orgazmën për çdo herë që kryejnë marrëdhënie. Është krejtësisht normale, nëse nuk e keni përjetuar ndonjëherë deri më sot.

#2

Ndryshe nga ajo që na tregohet shpesh në filma, është normale të mos  e përjetoni orgazmën në të njëjtën kohë me partnerin tuaj, sikurse është normale nëse ndodh.

#3

Për gratë është më e vështirë arritja e orgazmës vetëm nëpërmjet penetrimit, prandaj mund të nevojitet stimulimi klitoral dhe për disa mund të mos nevojitet penetrimi. Çfarë e bën dikë të ndjehet mirë, mund të mos funksionojë për dikë tjetër.

#4

Orgazmat nuk janë gjithnjë as shpërthyese sa duken në filma apo në filma për të rritur.

#5

Vetëm sepse partnerët nuk përjetuan orgazmën, nuk do të thotë domosdoshmërisht se seksi ishte i keq. Mund të ndjeni gjithsesi kënaqësi maksimale.

Burimi: Self Magazine

Shpërndaje në: