8 enigma që mund të përmirësojnë nivelin e inteligjencës tuaj

Periskopi.com Fun

Studimet kanë treguar se enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tuaj

Enigmat mprehin mendimin tuaj, forcojnë kujtesën tuaj dhe rritin në përgjithësi IQ tuaj. Ata janë si një stërvitje për trurin tuaj, për ta mbajtur atë të mprehtë dhe aktive, transmeton lajmi.net.

Këto gjëegjëza mund të duken të thjeshta, por mos i nënvlerësoni ato, ato mund t’ju sfidojnë.

 1. Zhvendosni një filxhan për të marrë këtë renditje.
 2. Cila gotë ka më shumë ujë?
 1. Bëni trekëndëshin përballë poshtë duke lëvizur 3 topa.
 2. Sa kube ka?
 3. Ndani këtë trapezoid në 4 trapezoide të barabarta.
 4. Zgjidhni ekuacionin.
 5. Gjeni gabimin.
 6. Lëvizni 2 shkopinj ndeshjesh për të marrë 2 sheshe.
  Këto janë përgjigjet e sakta.
  1. 
  2.

  3. 
  4.
  5. 
  6. 
  7. 
  8. 

Shpërndaje në: