8 gjëra që do të ndodhin më 2018 sipas njeriut që parashikoi Brexit dhe Trump

Periskopi.com SOK

Viti 2018 ndodhet vetëm gjashtë javë larg dhe një nga njerëzit më të saktë dhe influentë në parashikimet botërore ka thënë sërish të tijën.

Craig Hamilton-Parker, një “psikiatër” i vetëshpallur ka arritur deri tani një sër parashikimesh të sakta për zhvillime domethënëse gjeopolitike.

Ndër parashikimet e tij janë Brexit dhe zgjedhja e Donald Trump më 2016.<

Ai ka folur me gazetën The Sun dhe ka bërë këto parashikime për vitin 2018:

Më shumë sulme terroriste.

Greva masive në Britani.

Një anije luftarake amerikane do të fundoset.

Kim Jong-un do të rrëzohet nga pushteti.

Prince Harry dhe Meghan Markle do të shpallin fejesën.

Donald Trump do t’i mbijetojë një përpjekje për t’i bërë “impeachment” (shkarkim nga detyra).

Një vullkan pranë Napolit do të shpërthejë (ndoshta Vezuvi).

Një copë e gjerë e Antraktidës do të shkëputet

Duke shkruar në blogun e tij, Hamilton-Parker tha se pavarësisht kësja liste të kobshme, viti 2018 do të ketë edhe disa momente të mira. “Shumë prej parashikimeve janë negative por e ndiej se do të ketë edhe një rritje të spiritualitetit për njerëzit e botës çka do të na udhëheqë ne drejt një Epoke të Artë