8 kombinime të pavdekshme që duhet t’ja kopjojmë francezeve!

Periskopi.com Zoya

Kur përmendim fjalën stil instiktivisht mendja na shkon tek francezet. Ka diçka në elegancën e tyre që e bëne dhe veshjen më të thjeshtë të duket chic. Përveç kësaj, vajzat franceze i qëndrojnë besnike disa kombinimeve që s’njohin kohë dhe nga ana tjetër s’duan dhe aq përpjekje. Çfarë mund të mësojmë prej tyre? Gjithë kombinimet më poshtë!

1. Një fustan veror + çantë kashte

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

2. Triko të shkurtër + xhinse + sandale

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

3. Një pulovër me vija + fund/xhinse

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

4. Xhins + xhins

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

5. Një xhaketë të tillë + pantallona të ngushta + bluzë të bardhë

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

6. Një fustan i zi kaq i thjesht dhe chic!

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

7. Xhaketë + xhinse + T-shirt i bardhë

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

8. Bluzë e bardhë + xhins i hapur

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

Burimi: Who What Wear