8 muaj nga zhdukja e Bedri Rexhepit, institucionet ende pa përgjigje rreth fatit të tij

Periskopi.com Lajme

Megjithëse kanë kaluar 8 muaj nga dita kur është zhdukur biznesmeni Bedri Rexhepi, familja akoma nuk ka një përgjigje për vendndodhjen ose fatit të tij.

Informacionet të cilat deri tani kanë familjarët janë se Bedri Rexhepi me datën 8 prill 2021 është parë në Novobërde dhe nga aty me asgjë nuk dihet për fatin e tij.

Familjaret të dëshpëruar në institucione kanë deklaruar që edhe pas shumë kontakteve me prokurorë të rastit akoma nuk kanë një përgjigje se ku gjendet familjari i tyre.

Sipas tyre, përgjigjet janë të njëjta nga ana e prokurorisë se janë duke ndërmarrë veprime por që këto, sipas tyre, më shumë po mbesin vetëm si deklarata për të arsyetuar mos punën e tyre.

“Rasti nga fillimi është neglizhuar nga ta dhe tani përkundër faktit që një person bazuar në prova e kanë në paraburgim as nga ai nuk kanë arritur të nxjerrin asnjë informacion se çfarë ka ndodhur me fatin e familjarit tonë”, deklaroi i vëllai i Bedriut, Vedat Rexhepi.