8 veshje ‘të përjetshme’ që vajzat franceze i zgjedhin çdo sezon dimri

8 veshje ‘të përjetshme’ që vajzat franceze i zgjedhin çdo sezon dimri

Ne flasim shumë për stilin francez. Kjo për arsyen se vajzat dhe gratë franceze gjithmonë kanë patur një stil të veçantë.

Në Instagram, janë disa lloje veshjesh të cilat rikthehen çdo sezon dimri dhe gjithmonë duken trendy.

1. Trench Coat + Knee-High Boots

2. Cropped Cardigan + Tailored Trousers

3. Breton + Skirt

4. Double Denim

5. Shearling Jacket + Wide-Leg Trousers + Trainers

6. Body-Con Dress + Pumps

7. Blazer + White Tee + Jeans

8. White Blouse + Blue Jeans

Shpërndaje në: