A do t’i bashkojë pushteti Haradinajn dhe Veselin?

A do t’i bashkojë pushteti Haradinajn dhe Veselin?

Ramush Haradinaj dhe Kadri Veseli as nuk e kishin përshëndetur njëri-tjetrin kur ishin takuar tek homazhet për Zahir Pajazitin.
Pra, ata nuk i kishte bashkuar kujtimi për dëshmorët.
Mirëpo, tani duket se do t’i bashkojë pushteti…

Shpërndaje në: