A e dinë krerët e shtetit se Kosova po përballet me vërshime?

A e dinë krerët e shtetit se Kosova po përballet me vërshime?

Kosova ka ditë që përballet me vërshime, por ende nuk kemi dëgjuar të paktën asnjë deklaratë nga krerët e shtetit në lidhje me këtë çështje.

Të njohur për reagimet e tyre, në lidhje me çkado që ndodhë në Kososovë, krerëve të shtetit u ka ikur ose e kanë harruar, ose nuk e bëjnë qëllimisht: të paktën një reagim për vërshimet.

Mjaftojnë vetëm pamjet që vinë nga Peja, si qyteti më i prekur dhe qytetet tjera, të shihet se cilat mund të jenë dëmet eventuale nga vërshimet në Kosovë.

 

Shpërndaje në: