A e dini për cilën parti kandidon vëllau i zëdhënësit të PDK-së

Periskopi.com Lajme

Bujar Abdullahu është vëllau i zëdhënësit të PDK-së Faton Abdullahu i cili njihet nga shumica si analist që kohë më parë aderoj në PDK ku tash nga Kryetari Krasniqi është emëruar zëdhënës.

Vëllau i Fatonit, Bujar Abdullahu në këtëo zgjedhje është rreshtuar me PDK-n, konkretisht është në ekipin e Uran Ismailit si kandidat në Listën zgjedhore për Komunën e Prishtinës.

Bujari më së shumti është i njohur në sportin e futbollit ku ka shkollën për këtë sport dhe ekipin futbollistik Shqiponjat.

Shpërndaje në: