A është kjo përplasja më e madhe mes Sali Berishës dhe Erion Braçes në Kuvend?

A është kjo përplasja më e madhe mes Sali Berishës dhe Erion Braçes në Kuvend?

Sali Berisha duket se përplasjen më të madhe në parlament e ka pasur me deputetin e PS’së, Erion Braçe në një fjalim të tij në kuvendin e Shqipërisë.

 

Shpërndaje në: