A është ky qeni më i mençur në Kinë?

Periskopi.com Fun

Në një park të qytetit kinez Jilin ka një qen shumë të aftë.

Ai jo vetëm që mund të qëndrojë në këmbët e pasme, por gjithashtu mund t’i japë një skuteri me tre rrota.

Ai përdor këmbët e përparme për të mbajtur timonin, dhe një këmbë e rrëshqet përpara si fëmijë, duke tërhequr vëmendjen e shumë njerëzve.

Shpërndaje në: