A është ky zingjiri më I madh me dyshekë në botë?

A është ky zingjiri më I madh me dyshekë në botë?

Ky është zingjiri domino me dysheka më i madhi në botë. 1200 njerëz morën pjesë. ‘Efekti domino’  mori rrreth 13 minuta, dhe e bënë që me herën e pare.

U organizua nga një kompani për aplikim në Maryland.Ata morën edhe një ekspert të dominove për të ndihmuar  me hapsirën dhe këndet. Dyshekët do të dhurohen për bamirësi.

Shpërndaje në: