A**** K**** përfaqëson Kosovën me fusnotë

Periskopi.com Lajme

Ka nisur mbledhja e Këshillit të Stabilizim-Asociimit në të cilën është duke marrë pjesë edhe Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti.

Në këtë takim me drejtuesit më të lartë evropianë, Kurti po e përfaqëson shtetin me fusnotë dhe jo me emrin kushtetues Republika e Kosovës.

Vet Kurti vazhdimisht ka shprehur kritika për vendosjen e fusnotës krahas emrit të Kosovës nëpër ngjarje të ndryshme, duke e quajtur me emra të ndryshëm.

“Tradhti shtetërore” e kishte quajtur Kurti vite më parë vendosjen e fusnotës.

https://newsroom.consilium.europa.eu/events/20211207-eu-kosovo-stabilisation-and-association-council-december-2021/132708-roundtable-20211207