A mund ta besoni se Blero ka kënduar një ilahi

A mund ta besoni se Blero ka kënduar një ilahi

Vite më parë këngëtari Blero kishte kënduar këngë me përmbajtje fetare. Ai këtë këngë e kishte kënduar së bashku me Kreshnik Avdiun. Kënga quhej ‘I lartësuar je’. Ai në këtë ilahi dukej i penduar, i përulur dhe sytë me lot.

Shpërndaje në: