AAK propozon rezolutë për mosliberalizimin e vizave nga BE-ja

Periskopi.com Lajme

 Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, në seancën e sotme të kuvendit ku po diskutohet për vizat, tha se deputetët duhet të kenë një qëndrim të qartë për mosliberalizimin e vizave nga BE-ja për qytetarët kosovarë.

Lidhur me këtë çështje, ai ka propozuar një rezolutë.

“Ne e kemi thirrur këtë debat duke e parë të nevojshme që kuvendi të ketë një qëndrim dhe përmes një rezolute ta ngrisim këtë çështje edhe te BE-ja për një vendim meritor”, u shpreh Tahiri.