AAK shkarkon nga partia kandidatin për kryetar të komunës së Dragashit

AAK shkarkon nga partia kandidatin për kryetar të komunës së Dragashit

AAK ka shkarkuar nga të gjitha funksionet dhe njëherazi ish kandidat për kryetar të Komunës së Dragashit, Agron Gashin, nga kjo pozitë.

Kjo u bë e ditur në bazë të një vendimi nga kjo parti.

Tutje u tha se Gashi u shkarkua për shkak se i njëjti në kundërshtim me statusin e AAK’së dhe pa u konsultuar me kryesinë e AAK në Dragash, ka lidhur koalicion me partinë në pushtet, LDK’në, thuhet tutje në vendim.

AAK ka kërkuar nga kryetari i AAK’së në Dragash, Behxhet Xheladini të mos emërojë në asnjë detyrë dhe funksion asnjë anëtar të AAK’së pa konsultim paraprak.

Vendimi i plotë:

Shpërndaje në: