Adem Salihaj ia ofroi 45 mijë euro Ajriz Zeqirit, për të shpifur se ishte paguar për ta vrarë

Adem Salihaj ia ofroi 45 mijë euro Ajriz Zeqirit, për të shpifur se ishte paguar për ta vrarë

Ajriz Zeqiri kishte shokuar opinionin publik në Kosovë, kur në një intervistë publike për media kishte kërkuar një donator për shitjen e njërës veshkë të tij. Me 30 mijë euro sa kërkonte, Zeqiri asokohe planifikonte të paguante një pjesë të shërbimit mjekësor në Turqi.

Tre muaj pas bërjes publike të ofertës së tij, sipas transkriptit zyrtar që përshkruan deklaratën e Zeqirit dhënë Policisë së Kosovës, ishte lajmëruar Adem Salihaj, atë kohë kryetar i LDD-së në Ferizaj, kurse sot deputet i LDK-së në Kuvendin e Kosovës.

Salihaj nuk ishte shumë i interesuar për veshkën e tij, por për diçka krejt tjetër. Sipas deklaratës zyrtare që Zeqiri kishte deponuar në Policinë e Kosovës, të cilën e ka siguruar Republika.info, Adem Salihaj i kishte ofruar atij 45 mijë euro, por me një kusht.

“Ai më tha se do të mi jepte 15 mijë euro më shumë, pra 45 mijë euro, nëse jap një deklaratë të shkruar dhe nënshkruar nga unë dhe të incizohet një CD me zërin tim”, thuhet në deklaratën e Ajriz Zeqirit dhënë Policisë së Kosovës.

 

 

Shpërndaje në: