Afër 300 aparate për lojëra të fatit të sekuestruara gjatë këtij viti

Afër 300 aparate për lojëra të fatit të sekuestruara gjatë këtij viti

Njësitet e Doganës që nga janari i këtij viti dhe deri tani kanë organizuar aksione të shumta të cilat kanë rezultuar me një numër të konsiderueshëm të aparateve për lojëra të fatit të sekuestruar.

Në këto aksione Dogana e Kosovës thotë se ka qenë e përkrahur edhe nga Policia e Kosovës dhe Administrata Tatimore e Kosovës.

Shpërndaje në: