Afrohet data e zgjedhjeve në SHBA, rriten tensionet

Afrohet data e zgjedhjeve në SHBA, rriten tensionet

Klinton tha  se Trump kishte një histori 30-vjeçare të “, degradimit, poshtërimit fyerjeve dhe sulmeve” ndaj grave.

Ndërkohë, Trump  e ka quajtur  Klinton ” të korruptuar” dhe tha se ajo do të “shkatërrojë gjithmonë sistemin shëndetësor amerikan”.

Përleshjet erdhën pasi gara ka  hyrë në javën e saj të fundit, me sondazhet e opinionit të cilat kanë treguar një rezultat të ngushtë në mes të dy kandidatëve.

Shpërndaje në: