Agim Bahtiri thotë se Mitrovica do të bashkohet në janar

Agim Bahtiri thotë se Mitrovica do të bashkohet në janar

Ai ka thënë se projekti i BE-së për bashkimin e qytetit po shkon sipas programit të paraparë për realizim.

Sa i përket xhamisë, që dikur e kishte kjo pjesë e qytetit, e në të cilën është planifikuar ndërtimi i një tereni tenisi, ai ka thënë se tereni i tenisit nuk do të bëhet ngase aty do të rindërtohet xhamia e dikurshme.

Kryetari Bahtiri ka thënë se në Mitrovicë kanë filluar ndërtimet e 20 fabrikave, të cilat do të përfundojnë brenda një viti, me destinim prodhues, e ku do të punësohen 2700 punëtorë.

Bahtiri në Infobox ka thënë se AKR është fuqizuar dhe se do të jetë fituese me 20 për qind në zgjedhjet e ardhshme në Kosovë. E, sipas tij do të jenë drejtues të Qeverisë në vend. /RTV Dukagjini-Telegrafi/

Shpërndaje në: