Agjencia e modelimit që kërkon ‘fytyra të shëmtuara’

Periskopi.com Showbiz

Në këtë agjenci kemi të bëjmë për një sesion fotosh për ‘Ugly face’, një agjenci modelimi e bazuar në Londër, e cila që nga viti 1969 ka kërkuar fytyra të veçanta që janë të ndryshme nga pjesa tjetër.

Agjensioni i modelizmit me lokacion në Londër, kërkon fytyra të ‘shëmtuara’, transmeton Periskopi.

Ata pranojnë një gamë të larmishme të modeleve për aq kohë sa nuk duken si “standarde të mbushura” pra të jenë të njerëz të zakonshëm dhe të kenë një fytyrë të pazakontë.

Agjencia për modelet e shëmtuara kërkon këto lloj fytyrash, ashtu si çdo agjenci e tillë, ajo menaxhon karrierën e modeleve të saj, duke i vënë ato në kontakt me punëdhënësit e ndryshëm./Periskopi/

Beauty is on the inside

At this modelling agency, beauty is the least important thing.

Posted by PlayGround + on Wednesday, 10 October 2018

 

Shpërndaje në: