Ajnishahe Halimi e shkrin vizionin e saj tek Kadri Veselin…

Ajnishahe Halimi e shkrin vizionin e saj tek Kadri Veselin…

Kryetarja dhe anëtari i vetëm i fraksion +, Ajnishahe Halimi, i është bashkuar PDK’së. Më herët ajo kishte qenë në Vetvendosje. Kjo është konfirmuar nga vetë Halimi, ish-kandidatate e vv’së për Skenderaj. Pas marrëveshjes me Kadri Veselin, vizionin e saj ajnishahe Halimi ka thënë se e ka inkorporuar në PDK.

Shpërndaje në: