Aktivisti i VV-së Trim Gashi shpallet i pafajshëm

Aktivisti i VV-së Trim Gashi shpallet i pafajshëm

Trim Gashi, aktivist i Vetëvendosje,është shpallu i pafajshëm nga Gjykata Themelore e Prishtinës.

Aktivisti i Vetëvendosjes Trim Gashi akuzohet për sulm ndaj eskortës së kryeministrit të Kosovës Isa Mustafa, transmeton koha.net.

Avokati i të akuzuarit, Tomë Gashi kërkoi nga Trupi Gjykues që vendimi ndaj klientit të tij të jetë lirues e që me këtë, siç tha ai, të zbutet padrejtësia e bërë ndaj Trim Gashit. Avokati Gashi tha se e gjithë kjo është bërë për shkaqe të luftës politike ndaj pozitës dhe opozitës.
Trupi Gjykues e shpalli atë të pafajshëm.

Shpërndaje në: