Aktori i njohur shqiptar përfundon numërues votash në Tiranë (Foto)

Aktori i njohur  shqiptar përfundon numërues votash në Tiranë (Foto)

Ai është një nga aktorët e rinj të filmit dhe teatrit në vend.


Kush ndjek teatër, por edhe filmat e viteve të fundit, me siguri e njeh aktorin Gert Ferra. Paparazzi ynë e ka kapur teksa bënte numëruesin e votave në një KZAZ në Tiranë. Gerti njihet si aktori i roleve të djemve të këqinj dhe çuditërisht i kanë dhënë gjithnjë atë lloj personazhi të luajë.

Shpërndaje në: